Home Info criterium Kalender Inschrijven GPS
Eindstand  Danneels Loopcriterium 2021 Eindstand Autobedrijf Tiers Loopcriterium 2021 Eindstand bonussen 2021 Editie 2020 Vorige edities
Facebook Pers Foto's Contact Sponsors
EVL Race Timing Verhuring      

 

Inschrijven 2021

Kies hieronder voor het criterium of voor de wedstrijd waarvoor je wil inschrijven.
Klik hiervoor op de naam van de wedstrijd.
Door vooraf in te schrijven verklaar je je akkoord met onderstaande afspraken.

Danneels
Loopcriterium
Tielt Loopt

virtueel

2021 De 10 km van
Koolskamp

4,2 km - 10,5 km

Sterrebosloop
Rumbeke

5 km - 10 km

Kerstcorrida
Tielt

5 km - 10 km

Ginsteloop
Oostrozebeke

3,4 km - 10 km

Kerstloop
Waregem

4,3 km - 9,7 km

AKSKA
halve marathon
Tielt

6,3 km - 21,1 km

 

De gegevens die op de inschrijfpagina ingevuld worden, worden enkel gebruikt als deelnemer aan deze wedstrijd/criterium. Deze gegevens worden nooit doorgegeven aan andere wedstrijden of andere organisaties.
Bij voorafinschrijven krijg je als deelnemer een fikse korting op het inschrijvingsgeld. De deelname is pas geldig na tijdige betaling van het inschrijvingsgeld. Bij niet-betaling geldt de dag zelf het tarief van daginschijvingen.
In geval van niet-deelname, ongeacht om welke reden, kan de deelnemer geen aanspraak maken op de terugbetaling van het inschrijvingsgeld. Wel kan de inschrijving overgedragen worden naar het volgende jaar.
Indien het evenement op grond van uitzonderlijke omstandigheden niet kan doorgaan, kan de deelnemer kiezen om zich gratis te laten inschrijven voor de volgende editie van hetzelfde evenement of de terugbetaling te vragen.
De deelnemer verklaart zich akkoord dat het de verantwoordelijkheid van de sporter zelf is om goed voorbereid en met een goede gezondheid aan de start te verschijnen.
De organisatie is niet verantwoordelijk voor verlies en/of diefstal van persoonlijke voorwerpen van de deelnemer.
De deelnemer gaat akkoord dat de aankomsten door de tijdregistratie gefilmd worden als back-up van de automatische registratie. Deze beelden worden nergens openbaar gemaakt.